Türkiyenin en güncel forumu Türkiyenin en güncel forumu

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. 09 Eylül 2010, 19:42:56

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: BURAK AKDİŞ LE 2 YIL DAHA  (Okunma Sayısı 346 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
greentimm

Moderator
*

Karma 45
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: 28
Üye ID: 7

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderdigi Mesajlari Gör WWW
« : 16 Haziran 2007, 09:25:13 »

Daha önce menajeri ile anlaşılan Burak Akdiş, kendisini 2 yıllığına Bursaspor`a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde düzenlenen imza törenine 2.Başkanımız Osman Çelik ve İdari Asbaşkan Aziz Demirkakan katıldı.

Burak yaptığı açıklamada " Bursaspor`da kalmaktan dolayı çok mutluyum. Burada güzel günlerim geçti. Hocamız Bülent Korkmaz , başkanımız Ali Karasu ve yönetim kurulundaki ağabeylerimizin çabalarını unutmamak lazım. İnşallah güzel günler bizim olur. Bülent hoca ile aynı takım oynadık. Yapısını biliyorum. Oynadığı futbol ve sergilediği tavırlarla gençlere örnek oluyordu. İyi bir profesyoneldi. Hocalık görevini Kayseri Erciyesspor`da kanıtladı. İnşallah Bursaspor`da birlik ve beraberlik içinde başarılı günler bizi bekliyor. Ben bildiğiniz gibi takım oyuncusuyum. Herhangi bir gol sayısı hedefim yok. elimden gelen mücadeleyi yaparım. Herkes taşın altına elini sokacaktır.İnşallah Bursaspor için hayırlı olur " dedi.

İkinci Başkanımız Osman Çelik ise yaptığı açıklamada herşeyi Bursaspor için yaptıklarını söyledi. Çelik şöyle konuştu; " Transferleri sizlerde izliyorsunuz. Yeni yönetim olarak politikamız mevcut kadroyu bozmadan deavm ettirmektir. Dış transferde kaliteli oyuncu almak istiyorsunuz ancak zor oluyor. Elimizden gelen en iyi transferi yapmaya çalışıyoruz. 24 hazirana kadar vaktimiz var. Çok acele edipte Bursaspor`u riske etmek istemiyoruz " dedi

YEMYEŞİL İNCİLER
bakardin

Savletli
*

Karma 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 26

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderdigi Mesajlari Gör
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2007, 20:18:24 »