Beşiktaş'ın Basketbol antrenörü, "Çok çalışıp, kısa sürede istenen seviyeye ulaşacağız" dedi.
‘Zaferden emindim’
Murat Didin’in ayrılmasının ardından Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın başına geçen Ufuk Sarıca, “İlk maçımdan galibiyetle ayrılmamız benim için önemliydi” dedi. Karşıyaka karşısında zorlandıklarına dikkat çeken genç çalıştırıcı, “Takımımız zorlu bir virajdan, önemli bir galibiyet aldı. Reese’in sakatlığı nedeniyle olmaması büyük bir dezavantaj olarak görülüyordu ancak ben takımıma inanıyordum. Takım olarak mücadele edersek kazanacağımızı biliyordum” diye konuştu.
‘Akatlar’ı dolduralım’
Savunmada sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Sarıca, “İzmir’de bu sorunumuzu aştık. Bir haftalık çalışmamız sonucunda bazı sıkıntıları geride bıraktık. Önümüzdeki maçlarda daha iyi bir duruma geleceğiz. Zaman zaman hatalar olacak. Basketbol zaten bir hata oyunu ancak biz, bunları asgariye indirmek için buradayız. Pazar günü CASA TED Kolejliler maçı da sıralamaya etki edecek. Akatlar’a taraftarlarlarımızı bekliyoruz” diyerek taraftara çağrıda bulundu.