Türkiyenin en güncel forumu Türkiyenin en güncel forumu

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. 08 Eylül 2010, 11:12:26

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ufuk Sarıca çok mutlu  (Okunma Sayısı 463 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
greentimm

Üst Moderatör
*

Karma 45
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: 28
Üye ID: 7

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderdigi Mesajlari Gör WWW
« : 30 Mart 2007, 16:24:21 »

Beşiktaş'ın Basketbol antrenörü, "Çok çalışıp, kısa sürede istenen seviyeye ulaşacağız" dedi.

‘Zaferden emindim’
Murat Didin’in ayrılmasının ardından Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın başına geçen Ufuk Sarıca, “İlk maçımdan galibiyetle ayrılmamız benim için önemliydi” dedi. Karşıyaka karşısında zorlandıklarına dikkat çeken genç çalıştırıcı, “Takımımız zorlu bir virajdan, önemli bir galibiyet aldı. Reese’in sakatlığı nedeniyle olmaması büyük bir dezavantaj olarak görülüyordu ancak ben takımıma inanıyordum. Takım olarak mücadele edersek kazanacağımızı biliyordum” diye konuştu.

‘Akatlar’ı dolduralım’
Savunmada sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Sarıca, “İzmir’de bu sorunumuzu aştık. Bir haftalık çalışmamız sonucunda bazı sıkıntıları geride bıraktık. Önümüzdeki maçlarda daha iyi bir duruma geleceğiz. Zaman zaman hatalar olacak. Basketbol zaten bir hata oyunu ancak biz, bunları asgariye indirmek için buradayız. Pazar günü CASA TED Kolejliler maçı da sıralamaya etki edecek. Akatlar’a taraftarlarlarımızı bekliyoruz” diyerek taraftara çağrıda bulundu.

YEMYEŞİL İNCİLER
tekkesim

Savletli
*

Karma 30
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 21
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderdigi Mesajlari Gör
« Yanıtla #1 : 30 Mart 2007, 22:56:30 »

iyi  bir profosyonelve iyi  oyuncuydu  aşarılı  olmasını istemem  noırmalde ama olsun

greentimm

Üst Moderatör
*

Karma 45
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yas: 28
Üye ID: 7

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderdigi Mesajlari Gör WWW
« Yanıtla #2 : 31 Mart 2007, 09:09:44 »

evet efendi bi oyuncuydu. efes in o efsane zamanlarının oyuncusu olması daha bi sempatik yapıyo ufuk u. beşiktaş da da olsa başarılar dilerim

YEMYEŞİL İNCİLER
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Ufuk Sarıca çok mutlu

Gitmek istediğiniz yer: